ONLINE VENNEPER PUBKWIS – ZATERDAGAVOND 7 NOVEMBER

Oranjevereniging Beatrix vernieuwt, vermaakt en zit nooit stil!

Op basis van dit motto wil Oranjevereniging Beatrix de leden en inwoners van Nieuw-Vennep een gezellige avond bezorgen in tijden dat samenkomsten en andere vormen van vertier tot een minimum zijn beperkt.
Een online pubkwis is daar uitermate geschikt voor. Het is een populair middel om toch iets leuks te doen met vrienden, familie en uiteraard andere dorpsgenoten. Een leuke spelshow live thuis in de woonkamer. Uitgangspunt bij het maken van de show is het RTL4 televisieprogramma ‘Weet ik Veel’ met Beau van Erven Dorens gebruikt.

Zaterdag 7 november 2020 van 20.30 uur zal vanuit een sfeervolle locatie live een pubkwis worden gespeeld met studiodeelnemers en thuisdeelnemers en deze show zal rechtstreeks (live) worden uitgezonden via de website van de Oranjevereniging.

De deelname is slechts € 2,50, die na inschrijving direct per IDEAL betaald dient te worden.

Doe je ook mee? Schrijf je nu in via onderstaande link.
KLIK HIER VOOR DEELNAME

Wat heb je nodig om mee te doen?

Om met de pubkwis mee te doen, dien je te beschikken over een laptop en een smartphone.

De antwoorden op de quizvragen kun je geven via Mentimeter.
Dit kan op twee manieren.

 

  1. Log in op de site www.menti.com
  2. Download de Mentimeter app via Google play www.play.google.com of via Apple play www.apple.com/app-store

Bij aanvang van de uitzending, ontvang je de game code die je op de website of de app kunt ingeven.

De uitzending is te volgen op uw laptop. Maar met de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn kun je de laptop ook aansluiten op uw TV. Dit kan op twee manieren

HDMI kabel
De HDMI kabel sluit je aan op je TV. Kies met je afstandbediening voor de juiste ingang (source) en je kunt het beeld van je laptop op je TV tonen.

Chromecast
Heb je een Chromecast, dan zal onderstaande voor jou voor zich spreken.
Je opent Google Chrome in de browser op je laptop, klik op de drie bolletjes of het oranje pijltje rechts bovenin je scherm en gaan naar Casten. Kies vervolgens op de Chromecast die gekoppeld is met je TV.

Voor een uitgebreidere beschrijving van bovenstaande mogelijkheden verwijzen wij je naar de volgende website www.delaptopwinkel.nl/blog/laptop-aansluiten-op-een-tv