Vraag en antwoord

Hoe kan ik lid worden van de Oranjevereniging?
Het gewone lidmaatschap persoonlijk kost slechts € 15,00 euro per jaar. Dit geldt dan voor alle gezinsleden op hetzelfde adres, allen zijn lid. Daarnaast kun je ook met je bedrijf lid worden, dan bedraagt het lidmaatschapsgeld € 35,00 euro per jaar. Ben je nog geen lid, vul het formulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Voor meer informatie en de link naar inschrijfformulier: https://ov-beatrix.nl/lidmaatschap/

Wat houdt het lidmaatschap/bedrijfslidmaatschap in?
Met het lidmaatschap steun je de vereniging jaarlijks en is het ook mogelijk om gratis een marktkraam toegewezen te krijgen tijdens Koningsdag op het plein voor bij de Rustende Jager. Tevens krijgen leden het voordeel/voorrang van de voorverkoop van toegangskaarten en inschrijving bij activiteiten.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?
Indien u een lidmaatschap op wilt zeggen dan kan dat door een mail te sturen naar ledenadministratie@ov-beatrix.nl

Wanneer mag ik de Nederlandse vlag uithangen?
Op alle dagen van het jaar mag de Nederlandse vlag uitgehangen worden. De regels en gebruiken (protocol) voor het uithangen van de vlag zijn tussen zonsopkomst en zonsondergang. Daartussen is het de gewoonte om hem binnen te halen. Wilt u hem wil ’s nachts laten hangen, dan is een goed gebruik om hem dan te verlichten, zodat de kleuren goed zichtbaar zijn. Vlag én wimpel op Koningsdag en op de verjaardagen van Koningin Maxima, Prinses Beatrix en de Prinses van Oranje. Op 4 mei mag de vlag halfstok ook van zonsopgang tot zonsondergang en op 5 mei uiteraard in de top. Voor meer instructies zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/grondwet-en-statuut/vraag-en-antwoord/wanneer-kan-ik-de-vlag-uithangen-en-wat-is-de-vlaginstructie .

Hoe kan ik sponsor worden?
OV-Beatrix Nieuw Vennep heeft al heel veel vaste sponsoren die ons elk jaar weer volop steunen. Dat is veelal gekoppeld aan een advertentie in ons OV-Beatrix boekje en veel sponsoren steunen ook vaak losse activiteiten die wij organiseren. Wilt u ook sponsor worden of adverteren, klikt u dan op https://ov-beatrix.nl/adverteren/

Hoe reserveer ik een marktkraam voor koningsdag:
Wilt u een kraam huren voor verkoop van privé spullen, klik dan op de link. Klik HIER

Wilt u een kraam voor de verkoop van commerciële producten of voor uw vereniging/organisatie stuur dan een mailtje naar hans.den.ouden@ov-beatrix.nl


Ik heb een suggestie, verzoek, wens, vraag of klacht, hoe maak ik dat kenbaar:
U kunt uw suggestie, verzoek, vraag, wens of klacht mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij de desbetreffende bestuurder of bij onze vertrouwenspersoon. Betreft dit een klacht of ongenoegen naar iets of een persoon van ons bestuur, dan zullen wij contact met u opnemen en zo nodig bespreken wij het probleem binnen ons bestuur of via ons vertrouwenspersoon. Uiteraard koppelen via tussentijds u ook terug over de stand van zaken.

Waar vind ik de contactgegevens van de Oranjevereniging of de vertrouwenspersoon

Onder tabblad “ vereniging “ op deze website vind u de naam en contactgegevens van onze bestuursleden en onze vertrouwenspersoon.

Ik wil graag een interview met de Oranjevereniging, bij wie moet ik zijn?
U kunt een e-mail sturen naar info@ov-beatrix.nl en  u zult dan antwoord krijgen voor het maken van een afspraak voor een interview met de desbetreffende persoon.

Ik heb nog munten over, kan ik deze inleveren tegen contant geld?
Helaas, munten die gekocht zijn kunnen niet worden ingeleverd tegen geld. U kunt de munten op andere evenementen gebruiken mits dit wordt aangeduid. Ieder jaar zijn deze munten wel te gebruiken op Koningsdag.

Staat uw vraag hier niet bij klik dan hier om deze vraag per email te stellen!