Oranjevereniging Beatrix vernieuwt, vermaakt en zit nooit stil!

Op Koningsdag, dinsdag 27 april, organiseert Oranjevereniging Beatrix i.s.m. Venniper Koninginnerit, de Venniper Koningsdag Autopuzzelrit voor het hele gezin.

Deze Venniper Koningsdag Rit is een autopuzzeltocht van 135 km door mooie groene landschappen en de tocht zal tussen de 2 en 3 uur duren.

Middels een app zal de route gedeeld worden per auto. Uiteraard is deze gehele route coronaproof. De rit leidt jullie o.a. door Haarlemmermeer, maar zal ook naastgelegen gemeentes aandoen. Onderweg zullen jullie de ogen goed open moeten houden om verschillende vragen te beantwoorden en enkele opdrachten uit te voeren. Na de rit finishen jullie weer thuis.

Dus stap met je gezin in de auto en rijd de leukste Koningsdag Autopuzzelrit.

Gegarandeerd plezier voor het hele gezin.

De inschrijving is EUR 15,00 per auto. Na inschrijving ontvangt u daags voor de autopuzzeltocht de download voor de app en verdere instructies voor deze puzzeltocht.

Dit belooft een heel leuk en gezellig gezinsuitje te worden.

Inschrijven doe je hier LINK

Er is een mogelijkheid tot het bestellen van een picknickmand voor onderweg, zodat jullie tijdens de route lekker in de auto kunnen blijven zitten en kunnen genieten van allerlei lekkers.

De picknickmand kost EUR 25,00 per persoon vanaf minimaal 2 personen te bestellen.

De mand met lekkers is te bestellen en te betalen via onderstaande link: https://www.hotelderustendejager.nl/evenementen-specials