Nieuw tijdens de Feestweek in Nieuw Vennep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 22 juni 2019: PRUTLOOP in Park21  

[ INSCHRIJVING OPEN om 12.00 uur op 22 APRIL 2019 ]

 Aanvang:                              09.00 uur ~
 Locatie:                                 Landgoed Kleine Vennep / Boerderij Dirk Molenaar,
                                               Hoofdweg 1041 in Nieuw Vennep. 
 Organisatie:                          Oranjevereniging-Beatrix
 Contactpersoon OVB:          Rob Blom: 
 

Dit jaar organiseert de Oranjevereniging Beatrix de 1e editie van de Prutloop. Het wordt een gezellig, sportief en uitdagende evenement!  

Het is voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen. Meedoen is tijdens dit 1e jaar alleen nog mogelijk als individuele deelnemer, je kunt ‘m wel samen lopen natuurlijk.

Het parcours loopt dwars door en over het Landgoed Kleine Vennep, in Park21, die dan vol met obstakels met uiteraard ook veel water, prut, modder en geklauter
getrotseerd moet worden.

De organisatie is momenteel druk doende om er een gaaf en uitdagend parcours van 1 of meerdere rondes van te maken. Plezier, beleving en elkaar ook helpen zijn het belangrijkste tijdens deze 1e editie. Als je zin hebt om mee te doen… geef je dan zo snel mogelijk op voor de Prutloop want vol = vol. We hebben al heel veel leuke reacties van aankomende deelnemers. Tevens is de vraag van de organisatie om zo veel mogelijk op de fiets te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid. Kom vooral ook kijken als je zelf schoon wil blijven.
 
Voor kinderen:                     Vanaf 12 jaar t/m 17 jaar   :      €   7,00 

Voor volwassenen:             Vanaf 18 jaar                      :      € 10,00
 

Opgeven voor deelname kan alleen via voorinschrijving via inschrijflink op: ov-beatrix.nl/prutloop, deze opent om 12.00 uur op 22 april 2019. VOL = VOL

 

Wil je graag meehelpen in de organisatie, of tijdens de dag zelf op het parcours bij de obstakels, wil je ons sponsoren, heb je een leuk idee of een andere vraag, kom in actie en mail met prutloop@ov-beatrix.nl. Er is al heel enthousiast gereageerd diverse bedrijven om te helpen.