2e editie Prutloop Nieuw-Vennep.

 

Zondag 26 juni: 2e editie PRUTLOOP

 

Wat leuk dat je mee wilt doen met de prutloop!

 

Helaas is de online inschrijving gesloten, maar niet getreurd, want op de dag zelf, zondag 26 juni, kun je jezelf ter plekke nog inschrijven.

 

Deelnemingskosten bedragen:            

van 12 t/m 15 jaar:            € 10,00 per persoon

16 jaar en ouder:              € 12,50 per persoon

 

LET OP: Dit kan uitsluitend tegen contante en gepaste betaling !!!

Wij hebben geen pinapparaat.

 

De start is om 12.00 uur en vanaf 11.00 uur is de inschrijvingstafel geopend.

 

Zorg dat je goede stevige schoenen aantrekt en kleding die vies mag worden,

Maar vergeet vooral je hele grote glimlach niet, want het wordt heel erg leuk.

 

Tot zondag 26 juni.

 

Deelname aan het evenement geschiedt voor eigen risico. OV Beatrix is niet aansprakelijk en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, hoe ook genaamd en van welke aard ook, die de deelnemer mocht lijden als gevolg van de deelname aan het evenement. Door deel te nemen aan de prutloop geef je toestemming dat er foto’s en video’s van je gemaakt kunnen worden, welke gepubliceerd kunnen worden in/op: flyers, brochures, spandoeken, nieuwsbrieven, advertenties, e-mails en uitnodigingen, posters, borden en spandoeken op straat en/of in gebouwen, informatieschermen en via websites en sociale media (Facebook, LinkedIn, Twitter, enzovoorts).

 

De landelijke richtlijnen zijn van toepassing (zie hieronder) om de kans op overdracht van infectieziekten te verkleinen, maar mocht je na het event toch huid- / gezondheidsklachten krijgen, neem dan eerst contact op met je huisarts.

  • Het parcours is voorafgaand aan het evenement gecontroleerd op riool overstorten / ongedierteactiviteit / kadavers en stilstaand water.
  • Tijdens het evenement zijn voorzieningen aanwezig zodat de deelnemers zich kunnen afspoelen met schoon water.

 

Wil je graag meehelpen in de organisatie of ken je iemand die tijdens de dag zelf op het parcours bij de obstakels wil helpen, of wil je ons sponsoren of heb je een andere vraag kom in actie en mail met prutloop@ov-beatrix.nl