Ontdek op een leuke sportieve wijze je eigen dorp en schrijf je in voor Oranje Dorpswandeling 02526! Een wandeling, die je al slingerend zal leiden door heel Nieuw-Vennep en je ongetwijfeld op plekken laat komen, die je nog niet eerder gezien hebt. Onderweg zullen er ook vragen, opdrachten en leuke weetjes voorbij komen. Tijdens deze wandeling mag natuurlijk een hapje en een drankje niet ontbreken. Hiervoor kun je terecht bij in totaal 10 deelnemende horeca locaties, die je tijdens de route kunt aandoen. Voor een bedrag van maximaal € 5,- p.p. biedt de horeca een Take Away lekkernij aan, natuurlijk met een Oranje touch!

De route kan gelopen worden in een grote (max 20km) en kleinere ronde (max 15km) , Waar de kleinere variant binnen Nieuw-Vennep blijft, zal de grotere ook het buitengebied aandoen. Inschrijven kan via de onderstaande link en de kosten bedragen € 3,50. Na inschrijving volgt op vrijdag 25 juni de email met alle informatie en de routekaart.

Start van de wandeling is vanuit je eigen huis, hiervandaan wandel je als het ware de route in en doe je de eerst horeca locatie aan. Wij zijn genoodzaakt om je te vragen welke horeca locatie je als eerste aan wilt doen, dit om te voorkomen dat er teveel mensen op één plek samen gaan komen. Het kan gebeuren dat wij je na inschrijving verzoeken op een andere horeca locatie de route op te pakken. Mocht dit zo zijn, dan ontvang je tijdig bericht van ons. Ook voor deze activiteit zijn de op dat moment geldende RIVM richtlijnen van toepassing, wij verzoeken je vriendelijk om deze te volgen. Haal je wandelschoenen tevoorschijn en ga genieten van ons mooie dorp!

Schrijf je in via de link HIER