Koningsnacht 2021

Helaas zit een reguliere en traditionele avond in de Rustende Jager er dit jaar niet in. En daarom heeft Oranjevereniging Beatrix in samenwerking met de Rustende Jager bedacht om ‘De Rus’ bij jou in de woonkamer te brengen.

Op maandagavond 26 april organiseert Oranjevereniging Beatrix een online muziekbingo! Wie kent ze nog, de hits van toen en nu? En wie gaat er vandoor met de fantastische prijzen? Uiteraard allemaal beschikbaar gesteld door de Vennepse ondernemers.

Wees er snel bij, schrijf je in en koop jouw bingokaarten via de website van Oranjevereniging Beatrix, let op er zijn een maximaal aantal kaarten beschikbaar, dus op=op. De kosten zijn

€ 5,- (betaling via IDEAL bij inschrijving) per bingokaart en 3 spellen in totaal. Wil je met meer bingokaarten meespelen? Dan kun je bij inschrijving meer bingokaarten selecteren. Daags vóór de bingo worden de bingokaarten en spelregels bij je thuisbezorgd.

 

Ook kunnen er weer heerlijke bitterballen besteld worden voor maandagavond 26 april, de Muziekbingo, 10 stuks voor € 5,- en deze worden uiteraard warm bezorgd tijdens de show. Ook deze bitterballen zijn te bestellen via de website van Oranjevereniging Beatrix.

En schrijf nu in via deze link: BINGOKAARTEN

Inschrijven kan tot en met donderdag 22 april 18.00 uur i.v.m. het rondbrengen van de Bingokaarten.