Koningin 2021

Koning zegt Ja…….

OV-Beatrix is trots te melden dat Koningin van Nieuw-Vennep Astrid Kwaaitaal ook in 2021 onze Koningin zal zijn.

We kijken samen uit naar een nieuw jaar, hopelijk vol met oranje activiteiten!

 

De Koningin van Nieuw-Vennep 2020
is bekend.

Astrid Kwaaitaal-Beerendonk
is de nieuwe Koningin van Nieuw-Vennep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zoektocht van ov-beatrix naar de Koningin van Nieuw-Vennep 2020 is geslaagd! Vele aanmeldingen en voorstellen stroomden binnen, Oranjevereniging Beatrix koos unaniem:
Astrid Kwaaitaal is de 15e Koningin van Nieuw-Vennep.
Ze volgt Carla Beenakker op, die afgelopen jaar op de Vennepse troon mocht plaatsnemen.
Astrid is geboren getogen Vennepse en geen onbekende in het dorp! Astrid is getrouwd met Marcel en samen hebben zij 2 kinderen, zoon Jordy en dochter Demi. Na een uitstapje van wonen in Hoofddorp is het gezin Kwaaitaal 9 jaar geleden weer in Nieuw-Vennep, Getsewoud komen wonen. Sedert eind 2019 zijn ze in Nieuw-Vennep wederom verhuist en wonen nu aan de Dorpstraat.
Na eerder, lang gewerkt te hebben bij Dirk, werkt Astrid nu, reeds 11 jaar met veel plezier bij tankstation BP langs de A4. Astrid is een familie en gezelligheids mens en houdt van een feestje. Zo neemt ze graag deel aan een bingo, met bijna altijd wel prijs. Astrid is sociaal betrokken, ze is eerlijk en direct en zet haar schouders eronder. In de weekenden staat ze graag langs het voetbalveld van S.V. Hoofddorp of RKSV Dios Nieuw Vennepom dochter en zoon aan te moedigen. In september met vriendinnen lekker een weekje naar de zon is ook favoriet.
Astrid zet zich al jaren vrijwillig in voor oa sv DIOS en Oranjevereniging Beatrix. Ze steekt maar wat graag de handen uit de mouwen! Om bardiensten bij sv DIOS te kunnen draaien heeft Astrid zelfs in het verleden haar werktijden kunnen en mogen aanpassen. Astrid staat onder contract van sv DIOS 4. Haar wasmachine maakt overuren, zij zorgt ervoor dat de heren van het 4e wekelijks met frisse sokken, broekjes en shirts het veld op kunnen en wordt door haar jongens van sv DIOS 4 daarom ook liefkozend WAstrid of WAssie genoemd. Ook Oranjevereniging Beatrix kan al jarenlang op de hulp van Astrid rekenen, zij is een vaste vrijwilliger voor oa de Oranje6kamp. De hele woensdagmiddag en avond is Astrid druk om alle scheidsrechters te voorzien van een natje en droogje. Bij het beachvoet- en volleybal verzorgt Astrid speaker Jan Schrama, want zoals ze zelf zegt; anders drinkt Jan de hele dag niets. Bij diverse andere evenementen kan en mag Oranjevereniging Beatrix altijd een beroep doen op Astrid.
Kortom Astrid Kwaaitaal-Beerendonk is met recht Koningin van Nieuw-Vennep 2020!

De Koningin van Nieuw-Vennep heeft meerdere taken. Zo danst ze de openingsdans op het Koningsbal 26 april in De Rustende Jager, opent ze een dag later tijdens Koningsdag de Oranje Markt en gaat ze diezelfde dag met gebak op bezoek bij de bewoners van de Westerkim. Daarnaast opent, jureert en bezoekt ze in de loop van het jaar nog een aantal andere evenementen.

Wij bedanken onze Koningin van Nieuw-Vennep 2019, Carla Beenakker, voor haar veelvuldige inzet en gezellige voorkomen bij onze oranje-activiteiten. Wie wordt de nieuwe Koningin van Nieuw-Vennep 2021 Meld via het contactformulier uw koningin aan.

Wat zijn de taken van een Koningin?

  • De openingsdans dansen op het Koningsbal op 26 april in de Rustende Jager.
  • De Oranje Markt openen op Koningsdag.
  • De bewoners van de Westerkim verrassen met een gebakje op Koningsdag.
  • Diverse oranje-evenementen openen of tijdens deze evenementen jureren of prijzen uitreiken.