Oranjevereniging Beatrix vernieuwt, vermaakt en zit nooit stil!

Ook tijdens Koningsdag 2021! Normaal gesproken ben je gewend om op Koningsnacht een gezellige avond te hebben met elkaar en ga je ieder jaar naar de Rustende Jager voor een swingend Night of the King feest!

Helaas zit een reguliere en traditionele avond in de Rustende Jager er dit jaar niet in. En daarom heeft Oranjevereniging Beatrix in samenwerking met de Rustende Jager bedacht om ‘De Rus’ bij jou in de woonkamer te brengen.

Op maandagavond 26 april organiseert Oranjevereniging Beatrix een online muziekbingo! Wie kent ze nog, de hits van toen en nu? En wie gaat er vandoor met de fantastische prijzen? Uiteraard allemaal beschikbaar gesteld door de Vennepse ondernemers.

Op dinsdagmiddag 27 april spelen we om 16:30 een online Kinderbingo. Voor de Kleine Vennepertjes een leuke show waarin allemaal geweldige prijzen te winnen zijn.  Als pa en ma ’s middags een glaasje Oranjebitter nuttigen, spelen de kids online bingo. Hoe leuk is dat? Het betreft een reguliere bingo met cijfertjes.

Dus in tweede spetterende ‘Koningshows’ brengen we het feest bij jou thuis.

Wees er snel bij, schrijf je in en koop jouw bingokaarten via de website van Oranjevereniging Beatrix, let op er zijn een maximaal aantal kaarten beschikbaar, dus op=op. De kosten zijn

€ 5,- (betaling via IDEAL bij inschrijving) per bingokaart en 3 spellen in totaal. Wil je met meer bingokaarten meespelen? Dan kun je bij inschrijving meer bingokaarten selecteren. Daags vóór de bingo worden de bingokaarten en spelregels bij je thuisbezorgd.

Ook kunnen er weer heerlijke bitterballen besteld worden voor maandagavond 26 april, de Muziekbingo, 10 stuks voor € 5,- en deze worden uiteraard warm bezorgd tijdens de show. Ook deze bitterballen zijn te bestellen via de website van Oranjevereniging Beatrix.

DUS……….SAVE THE DATE:

Maandag 26 april vanaf 20.00 uur
Dinsdag 27 april vanaf 16:15 uur (voor de kids)

En schrijf nu in via deze link: BINGOKAARTEN

De inschrijving is gesloten. Wilt u toch nog Bingokaarten bemachtigen, dan kunt u deze afhalen bij Tuincentrum Suidgeest, Hoofdweg Oostzijde 1432 in Niieuw-Vennep, tegen contante betaling. Voor vragen kunt u bellen naar 06-15555234. www.tuincentrumsuidgeest.nl