Oranjevereniging Beatrix vernieuwt, vermaakt en zit nooit stil!

We hebben de smaak te pakken! Na het succes van de online Venneper PubKwis organiseert Oranjevereniging Beatrix op zaterdag 19 december a.s. een online Kerstbingo.

Wie kent het niet? Een gezellige avond bingo spelen met heel veel gezellige dorpsgenoten. Eén rij horizontaal, alle hoeken van de kaart vol en daarna ook nog voor de volle kaart gaan. Drie grote Bingo rondes. Wie gaat er met er vandoor met de prijzen? Een beautypakket, een tuinslang, een bon van de kapper, een volle benzine tank of de kruiwagen vol met gereedschap! Zomaar een aantal voorbeelden van geweldige prijzen. Allemaal beschikbaar gesteld door de Vennepse ondernemers.

Wees er snel bij, schrijf je in en koop jouw bingokaarten via de website van Oranjevereniging Beatrix. De kosten zijn € 5,- (betaling via IDEAL bij inschrijving) voor drie bingokaarten en 9 spellen in totaal. Wil je met meer bingokaarten meespelen? Dan kun je bij inschrijving meer bingokaarten selecteren. Daags vóór de bingo worden de bingokaarten en spelregels bij je thuisbezorgd.

Ook bij de Kerstbingo kun je een heerlijk borrelschaal bestellen voor slechts € 15,00 met hapjes van De Scharrelaer en Van Wees kaas. En wat te denken van de overheerlijke bitterballen. Warm tijdens de bingo bij jou bezorgd. Eén portie voor slechts € 5,-. 

Zaterdag 19 december 2020 om 19.30 uur start de uitzending vanuit de gezellige en sfeervolle Oranjevereniging Beatrix studio. Om 20:00 uur begint het bingospel.

De uitzending is te volgen via de website www.ov-beatrix.nl

Wie wordt de Vennepse Kerstbingo Kampioen?  

Dus………SAVE THE DATE:

Zaterdag 19 DECEMBER vanaf 19.30 uur

En schrijf nu in via deze link: KLIK HIER

Inschrijven kan tot en met vrijdag 18 december 18.00 uur i.v.m. het rondbrengen van de Bingokaarten.