I.v.m. de ontwikkelingen en richtlijnen m.b.t. corona, willen wij u hierbij informeren over de door ons genomen beslissingen.

U zult dit jaar ons vertrouwde Oranjeboekje niet op de mat zien liggen. Zoals u zult begrijpen, zullen er, gezien de huidige situatie, vele evenementen niet doorgaan. Daarnaast gaan onze adverteerders, de lokale ondernemers, een financieel zeer zware tijd tegemoet, waarin elke euro meer dan nodig is om bedrijven op de been te houden. Wat betekent dat wij deze ondernemers niet extra willen en mogen belasten met advertentiekosten. Dit heeft ons doen besluiten het Oranjeboekje dit jaar niet te laten drukken.

De kaartverkoop voor Koningsnacht is i.v.m. de verplichte sluiting van De Rustende Jager op dit moment stil gelegd. Voor zover het er nu uitziet en zolang De Rustende Jager gesloten dient te blijven, moeten wij besluiten om Night of the King te annuleren. Bij definitieve aflasting kunt u uw geld terug ontvangen of reductie krijgen op een kaart voor het Oktoberfest welke in oktober 2020 door De Rustende Jager georganiseerd zal worden. Nadere informatie volgt!

De activiteiten op Koningsdag, Nationale Herdenking 4 Mei en 5 Mei zullen helaas niet doorgaan. Juist op deze 3 dagen voelen wij ons als Vennepers sterk verbonden met elkaar. Om de verbondenheid toch zichtbaar te laten zijn, vragen wij u dan ook om op deze dagen zeker de vlag uit te hangen.
Oranjevereniging Beatrix bekijkt de mogelijkheid tot kleinere alternatieven, met in acht neming van de te volgen regels en richtlijnen, waarmee wij op een waardige manier aandacht kunnen besteden aan deze dagen.

Feestweek Nieuw Vennep 2020 in juni is nog ver weg, maar ook alweer zo dichtbij. Op dit moment willen wij en onze samenwerkende partners; AJK HaarlemmermeerOA4D Nieuw-VennepDe Rustende JagerAutocross Nieuw-VennepMotocross Nieuw-Vennep en Feestweek Nieuw Vennep 2020, de verdere ontwikkelingen en berichtgevingen na 6 april afwachten voordat wij hierover een definitieve beslissing nemen.

Wij willen u vragen onze website, Facebook en Instagram in de gaten te houden voor het actuele nieuws.

Het is nog geheel onduidelijk hoelang de maatregelen van kracht zullen zijn, maar wij willen als Oranjevereniging Beatrix geen enkel risico nemen als het gaat om de gezondheid van onze bestuursleden, vrijwilligers, samenwerkende partners, deelnemers en bezoekers.

Blijf gezond, denk aan elkaar, zorg voor elkaar en help elkaar!
Bedankt voor uw begrip.